Vind Optimeringspakke til 10.000 kr.

Har du lyst til at forbedre din hjemmesides synlighed på Google? Så har du nu chancen for at vinde en fantastisk optimeringspakke til din hjemmeside til en værdi af Kr. 10.000!

Alt du skal gøre for at deltage er at udfylde konkurrence tilmeldingen her med den hjemmeside eller webshop, du ønsker at vinde en komplet optimeringspakke til.

Ekstra Bonus til alle deltagere

Som en ekstra bonus vil alle deltagere også modtage en gratis optagelse på enten Linkoversigt.dk (DR 54) eller Worldvision.dk (DR 51) efter eget valg.

Men det stopper ikke der! Alle deltagere vil også modtage en gratis og uforpligtende gennemgang af deres hjemmeside fra vores team af eksperter. Vi vil analysere din side og give dig personlige anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din rangering på Google inden for din sides fremtrædende søgeord og niche. Vi vil sende dig analysen med forslag så snart konkurrencen er slut.

Vinderen offentliggøres 5. juni 2023

Sidste chance for tilmelding er den 31. maj 2023. >> Link til tilmelding her

Vinderen vil blive offentliggjort på vores hjemmeside og på vores Facebook-side den 5. juni 2023, og vil få direkte besked.

Tøv ikke med at deltage i vores konkurrence og kom et skridt tættere på at opnå en optimal synlighed på Google!

Held og Lykke;)

*For at deltage i konkurrencen, da skal du repræsentere den valgte hjemmeside, f.eks. være ejer af domænet eller firmaet. Du kan maksimalt deltage med én hjemmeside pr. person. Dvs. ejer du flere hjemmesider, så send os kun én.

Ved tilmelding, da giver du samtykke til at vi kan sende dig nyheder, tilbud, information om konkurrencen, nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv.

Optimeringspakke består bl.a. af On-Page forslag til forbedringer og Off-Page SEO, som består af Linkbuilding til en samlet værdi af 10.000 kr. Gevinsten kan IKKE byttes til kontanter. Sidste chance for tilmelding er 31. maj 2023. Vinderen offentliggøres her på siden og på vores Facebook side den 5. juni 2023, vinderen vil tilmed få direkte besked.

En kommentar til “Vind Optimeringspakke til 10.000 kr.”

Skriv en kommentar