Forøg din Domain Rating

I denne konkurrenceprægede SEO-verden betyder Domain Authority, Domain Rating, Trust Flow meget for websiders rangering på Google.

Hvad er Domain Rating eller Domain Authority?

For den der husker det, da havde Google selv det der hed PageRank i sin tid, som gav en indikation af, hvor stærkt et domæne var, mht. linkprofil – men PageRank blev afviklet og afsluttet i 2011. Dette efterlod et tomrum, i hvordan man kunne se om et domæne havde en stærk linkprofil. Derfor blev der af flere webfirmaer udviklet en ny algoritme eller metrik, som netop kunne måle dette. De vel tre største indenfor dette er dem der hedder AHREFS, MOZ og MAJESTIC.

Domain Rating (DR) er en ranking metrik udviklet af AHREFS, som viser styrken af ​​en hjemmesides backlink-profil på en skala fra 1 til 100. Domain Authority (DA) er på den anden side en metric udviklet af MOZ, der er en forudsigelse af, hvor godt websteder vil rangere på søgemaskiner. Trust Flow er en metrik udviklet af MAJESTIC. Trust Flow er en score Majestic tildeler til en URL eller et domæne baseret på kvaliteten af ​​eksterne links til webstedet . Det tager højde for mængden af ​​trafik, der flyder gennem et link, relevansen af ​​det linkende websted og også de links, der peger til det linkende websted.

Hvorfor er Domain Rating så vigtig?

Domain Rating er i sig selv ikke vigtig, da det er et tool, der mere viser dig, om en hjemmeside har en stærk linkprofil. Men den er vigtig på den måde, at Domæne Rating’en indikerer hvor stærk en linkprofil din side har, jo bedre, jo højere er DA/DR/TF scoren. Hjemmesider med højere domænevurderinger eller DR/DA-score som 50 eller 60 tiltrækker ofte ekstra trafik. Hvis du har en god og stærk Linkprofil, da vil dette oftest betyde, at din side klarer sig bedre i søgninger.

Scoren bruges ofte i arbejdet, om det er “værd” at få et link fra en hjemmeside, det er altid godt at få et link fra en hjemmeside, der har høj DA/DR/TF score.

Domænet’s værdi stiger i Kroner & ører – Endnu en god ting er, at du tilmed styrker dit domænes reelle værdi i kroner og ører, også ved et eventuel fremtidigt salg. Et Domæne med høj AHREFS DR, MOZ DA og MAJESTIC TF scores, vil kunne forøge din sides værdi markant, her snakker vi om mange tusinde – derfor er det også en god investering.

Mange kæmper desværre forgæves på at få deres Domain Rating op, men vi hos Seo Service® kan hjælpe dig, hvis du ønsker det.

Tjek din sides Domain Rating / Authority / Trust Flow

Du kan tjekke din sides score via linkene herunder, du kan se Ahrefs score gratis, og du kan oprette en gratis konto ved både Moz og Majestic for at se din sides eller andre siders/domæners score.

Skriv en kommentar