Forøg din Domain Rating

I denne konkurrenceprægede SEO-verden betyder Domain Authority, Domain Rating, Trust Flow meget for websiders rangering på Google.

Hvad er Domain Rating eller Domain Authority?

For den der husker det, da havde Google selv det der hed PageRank i sin tid, som gav en indikation af, hvor stærkt et domæne var, mht. linkprofil – men PageRank blev afviklet og afsluttet i 2011. Dette efterlod et tomrum, i hvordan man kunne se om et domæne havde en stærk linkprofil. Derfor blev der af flere webfirmaer udviklet en ny algoritme eller metrik, som netop kunne måle dette. De vel tre største indenfor dette er dem der hedder AHREFS, MOZ og MAJESTIC.

Domain Rating (DR) er en ranking metrik udviklet af AHREFS, som viser styrken af ​​en hjemmesides backlink-profil på en skala fra 1 til 100. Domain Authority (DA) er på den anden side en metric udviklet af MOZ, der er en forudsigelse af, hvor godt websteder vil rangere på søgemaskiner. Trust Flow er en metrik udviklet af MAJESTIC. Trust Flow er en score Majestic tildeler til en URL eller et domæne baseret på kvaliteten af ​​eksterne links til webstedet . Det tager højde for mængden af ​​trafik, der flyder gennem et link, relevansen af ​​det linkende websted og også de links, der peger til det linkende websted.

Hvorfor er Domain Rating så vigtig?

Domain Rating er i sig selv ikke vigtig, da det er et tool, der mere viser dig, om en hjemmeside har en stærk linkprofil. Men den er vigtig på den måde, at Domæne Rating’en indikerer hvor stærk en linkprofil din side har, jo bedre, jo højere er DA/DR/TF scoren. Hjemmesider med højere domænevurderinger eller DR/DA-score som 50 eller 60 tiltrækker ofte ekstra trafik. Hvis du har en god og stærk Linkprofil, da vil dette oftest betyde, at din side klarer sig bedre i søgninger.

Scoren bruges ofte i arbejdet, om det er “værd” at få et link fra en hjemmeside, det er altid godt at få et link fra en hjemmeside, der har høj DA/DR/TF score.

Domænet’s værdi stiger i Kroner & ører – Endnu en god ting er, at du tilmed styrker dit domænes reelle værdi i kroner og ører, også ved et eventuel fremtidigt salg. Et Domæne med høj AHREFS DR, MOZ DA og MAJESTIC TF scores, vil kunne forøge din sides værdi markant, her snakker vi om mange tusinde – derfor er det også en god investering.

Mange kæmper desværre forgæves på at få deres Domain Rating op, men vi hos Seo Service® kan hjælpe dig, hvis du ønsker det.

Vi kan øge din Domain Rating til 50+ indenfor 60 dage

Ønsker du at slå dine konkurrenter og ønsker du at få højere Domain Rating, og rangere højere på google samtidigt? Hvis ja, så er du det rigtige sted. Seo Service® White Hat-metode vil øge din sides domæne autoritet indenfor 60 dage. Vi opretter relevante og naturlige do-follow backlinks på din hjemmeside for at øge dens domæne rangering ved AHREFS eller MOZ & MAJESTIC (an på hvilken pakke du vælger – læs mere herunder).

Vi har en stor mængde PBN Backlinks (som har meget høj DA over 70), noget som ingen af vores SEO konkurrenter har – her vil du allerede være foran på point i forhold til dine konkurrenter. Vi kører med 100% Do-follow links og stor diversitet i IP-adresser, hvilket gør din linkprofil ufattelig stærk.

Sådan gør vi / hvad du får:

Vi kører med 2 muligheder (2 pakker), hvor vi stærkt anbefaler at man vælger pakke 2.0, hvor dit domæne indenfor 60 dage vil få en AHREFS DR på 50+, MOZ DA på 50+ og MAJESTIC TF på 30+. Ved pakke 1.9, da er det kun AHREFS DR som vi fokuserer på.

1. Fuldt ud manuelt udført arbejde
2. Non-drop DR 50+ i AHREFS / MOZ 50+ / MAJESTIC 30+ (efter 60 dage)
3. Ingen bots eller automatiseret arbejde
4. 100 % Do-Follow og stor diversitet i IP-adresser.
5. Links fra højautoritets domæner
6. Ingen spam-backlinks

Er der nogen ulemper?

Nej, vi har aldrig oplevet at en hjemmeside eller webshop har fået mindre trafik eller dårligere placeringer, tværtimod. Så oplever vi at sidernes placeringer på Google bliver markant forbedret, ligesom trafikken derfor bliver bedre. Dit domæne beholder også sin nye stærke DR/DA/TF score, dvs. den mister det ikke kort tid efter (arbejdet er manuelt), der kan dog være naturlige udsving, da algoritmer ændres, og vi anbefaler altid at man løbene får nye links ind til ens hjemmeside.

Pengene tilbage garanti – Vi er faktisk så sikre på, at vi kan få din Rank op, at hvis vi ikke kan, så får du 50% – Ja, faktisk helt op 100% tilbage – Ja det er det hele vi betaler tilbage! Læs mere og bestil din pakke her.

Den eneste ulempe – Ja, det er at du skal være hurtig! Vi udbyder kun dette tilbud til et begrænset antal kunder, da processen er tidskrævende! Så bestil din pakke nu!

Hvad er forskellen på disse pakker og almindelige Link Building pakker?

Den største er, at vi ikke leverer en linkbuilding rapport ved afslutning. Ved opstart, da laver vi et screenshoot af din sides DR/DA/TF scores. Når vi så har nået den ønskede score, da sender vi dig et screenshot af din nye og højere ranking (som du også selv kan tjekke ved Ahrefs/Moz/Majestic – se link dertil nederst på siden).

En anden forskel er; at vi fortrinsvist kun laver links til hovedsiden (domænets forside), når vi skal højne dit domænes autoritets score.

Før og efter Referencer på forøgning af Ahrefs DR

Herunder kan du se to eksempler på før og efter vi har påbegyndt arbejdet med at øge en sides Ahrefs Domain Rating:

Odds-Betting.dk – Før og efter – Forøgning af Ahrefs DR. Siden havde en del dårlige links i forvejen, og havde en DR på 4,7, men efter vores arbejde med at lave højautoritets links til siden, skød Domain Rating i vejret på rekord tid til hele 51 DR, ligesom sidens Ahrefs Rank nu var imellem de 600.000 bedste i verden! Vi tager gerne imod gambling, CBD (Cannabis) og lignende sider.
Linkoversigt.dk – Før og efter – Forøgning af Ahrefs DR. Denne side havde kun 141 links i forvejen, og en del af disse gav reelt ingen værdi – eller var decideret spam. Vi måtte derfor forøge sidens linkprofil væsentligt med en stor portion højautoritets links (links fra ca. 2300 domæner), for at opnå den ønskede effekt.

Tjek din sides Domain Rating / Authority / Trust Flow

Du kan tjekke din sides score via linkene herunder, du kan se Ahrefs score gratis, og du kan oprette en gratis konto ved både Moz og Majestic for at se din sides eller andre siders/domæners score.

Skriv en kommentar