Domæne Autoritet og Links

Få højere placeringer på Google med højautoritets links

Hos Seo Service, tilbyder vi flere pakker med højautoritets links, pakkerne er mestendels internationale links. Selvom du har en dansk hjemmeside eller webshop, da kan disse links gøre underværker for dit domænes autoritet (DA), også kaldet Domain Rating (DR) og dermed også for dine placeringer på Google. Ved helt nye sider, da foreslå vi dog først at man får udbygget sin linkprofil med danske links.

Det kan dog være svært i Danmark, at finde ret mange domæner der har over 50 i DA, det er typisk de store nyhedsmedier og lignende, der har så høj en DA. Et af de få gratis højautoritets links man kan få er f.eks. ved Krak.dk, bare du har en registreret virksomhed, da vil du kunne få tilføjet dit link til din Krak profil, helt kvit og frit, så har du ikke fået dette gjort, så gør det nu.

Men hvad er Domæne Autoritet?

Domæne Autoritet eller på engelsk Domain Authority (DA) eller som det også kaldes Domain Rating (DR) er et SEO metrik, som man bruger til at beregne styrken af et domæne baseret på linkprofilen. Dette er derfor meget kendt indenfor SEO. Der findes nogle forskellige firmaer, der udbyder disse ”målinger”, bl.a. Ahrefs, Moz og Majestic, men det er i bund og grund det samme de beskriver, men tallene er dog ikke altid helt ens, da de har deres egen algoritmer til at måle domænets autoritet.

Denne metrik skal går fra 1-100 i en logaritmisk model, hvor det er sværere at gå fra 49 til 50 end fra 8 til 9.

Den logaritmiske skala betyder, at et domæne med DR20 / DA20 er mere end dobbelt så autoritær som en side med DR10 / DA20. Vi vil fremadrettet bare kalde det DA.

Sådan udregnes DA:

DA udregnes ved tre steps. Disse består af:

  • Antallet af domæner som linker til siden
  • DA scoren bag de domæner, der linker til siden
  • Antallet af sider som hvert et domæne linker til

Forstå disse tre steps, og så ved du også, hvad der skal til for at øge autoriteten på din hjemmeside.

Hvordan får min side bedre DA

Det korte svar er, at du skal øge antallet af links til din side. Men bag svaret ligger der også en række kvalitetstjek, du skal have med i overvejelserne, hvis du vil vurdere den fulde værdi.

Værdien af et link vil eksempelvis være mindre, hvis det domæne (der linker til din side) har mange udgående links. Hermed bliver værdien af linket til din side mindre. Bliver værdien mindre, mindsker det sandsynligheden for, at din DA stiger.

Når dette er sagt, så vil den nemmeste fremgangsmåde for at få bedre DA, være at få links fra sider med høj DA, hvilket er højautoritets sider.

Vi anbefaler generelt, at man får så mange links fra sider med minimum 20 i DA, dog er der ikke noget i vejen for at få fra sider med lavere DA. Et link er altid et godt link, med få forbehold. Hold dig gerne væk fra sider med spam indhold, ulovligt indhold osv., som man let kan tjekke ved øjesyn.

Men generelt, da vil få gode højautoritetslinks gøre langt større underværker for din DA end 20 ligegyldige links med lav DA, men det betyder ikke at du skal undlade at få et link, hvis det er muligt – med de forbehold jeg nævnte ovenover.

Nyhed – Tyske Højautoritets Link

Som noget nyt tilbyder vi nu tyske højautoritets links. Med links fra over 100 forskellige domæner, hvor flere af domænerne har DA på over 90 – Faktisk har vi på nuværende over 14 tyske domæner, med Moz/Majestic DA over 90 – og vores katalog vokser stadig.

De tyske links, vil både kunne bidrage til at forhøje din sides DA, men samtidig styrke dine placeringer på Google overfor tyske kunder. Hvis Tyskland er et af dine ”Target Markeder”, da vil en Link Building pakke med Tyske links give din side betydeligt mere synlighed overfor tyske under. Det tyske marked er mere end 14 gange større end Danmark og rummer derfor unikke ekspansionsmuligheder for jeres virksomhed.

Selvom du ikke direkte søger efter tyske kunder, vil en linkbuilding pakke med tyske links, kunne styrke din generelle linkprofil, da Tyskland er et naboland til Danmark. Det samme gælder hvis man f.eks. får svenske eller norske links til sin danske side/webshop.

Har du spørgsmål til dette, eller vil du gerne høre om vi kan hjælpe dig, så kontakt os gerne her.

Skriv en kommentar