Matchacha: Fra en personlig rejse til en mission om at udbrede kærligheden til Matcha

Stort tillykke til Nanna Svendsen fra Machacha ApS, der blev vinder af vores “Optimeringspakke” til en værdi af 10.000 kr., og vi er allerede gået igang med arbejdet.

Matchacha: Fra en personlig rejse til en mission om at udbrede kærligheden til Matcha

Matchacha er en dansk virksomhed, der blev etableret i 2022. Den er opstået af kærligheden til det smukke grønne superfood-pulver, Matcha, og det er en passion, der startede i hjertet af grundlæggeren, Nanna Svendsen.

Under Nanna’s barsel begyndte hun at drikke store mængder kaffe for at håndtere den begrænsede søvn, der fulgte med ankomsten af hendes nye søn. Men koffeinen begyndte at påvirke hendes velbefindende negativt, og hun oplevede symptomer som uro, angst og hjertebanken. Nanna indså, at hun måtte finde et sundere alternativ til kaffe.

I sin søgen efter alternativer stødte hun på Matcha, en type grøn te, hun tidligere havde smagt og ikke havde været imponeret over. Men hun besluttede at give Matcha en anden chance – denne gang med et produkt af højere kvalitet.

At finde Matcha af høj kvalitet viste sig dog at være en udfordring. Drevet af sin voksende fascination af denne grønne superfood, tog Nanna kontakt til en japansk temester, Naoki Matsuo. Hun lærte meget om Matcha og besluttede at importere sin første sending Matcha fra Japan.

Fascination af Matcha blev til Matchacha.dk

Hvad der begyndte som en personlig mission om at finde kvalitets Matcha, udviklede sig til at blive grundlaget for Matchacha. Nanna ønskede at hjælpe andre, der kunne stå i samme situation som hende selv, med at finde god kvalitets Matcha.

I dag fungerer Matchacha som en webshop, der bringer kvalitets Matcha fra Japan til Danmark. Mens Matcha har været en del af den japanske te-kultur i over 800 år, er danskere først for nylig begyndt at opdage dette grønne pulver. Om Matchacha er på en mission om at udbrede kendskabet til og kærligheden for denne grønne superfood i Danmark, er vi ikke i tvivl om. Med sin personlige historie og sin passion for Matcha, er Nanna og hendes virksomhed klar til at bringe denne unikke te oplevelse til de danske forbrugere.

Skriv en kommentar