Dine Backlinks har ingen værdi

75% af dine Backlinks har ingen værdi

Vidste du, at Google og andre søgemaskiner faktisk kun indeksere cirka 25% af dine backlinks, det vil sige at du har 75% ineffektive backlinks, der decideret ingen værdi har! Dette medfører at du går glip af bedre placeringer, trafik og dermed kunder.

Hvorfor ser Google dem ikke?

Fordi, ingen har gjort Google opmærksom på det nye link. Det kan også godt være at Google har været forbi, men ikke indekseret den side med dit backlink, dette er fordi du ikke har boostet dit backlink, og gjort det værd at indeksere.

Selv mange garvede SEO firmaer, og stort set alle andre glemmer at gøre arbejdet færdigt, for linkbuildingen stopper ikke med det nye link!
Faktisk, så skal du efterfølgende gøre det nye Backlink synligt ved at ”pinge” søgemaskinerne, og ikke nok med det – du skal give det nye link mere autoritet ved at lave linkbuilding til selve linket, som du derved booster. Dette medfører at dit nye backlink bliver indekseret, får mange gange mere værdi og autoritet, som dermed gavner din side (som backlinket peger på).

Ønsker du mere synlighed og at få mest muligt ud af dine markedsførings kroner. Så kontakt os her seo-sem.dk.

En kommentar til “Dine Backlinks har ingen værdi”

Skriv en kommentar