75% af dine Backlinks har ingen værdi

Vidste du, at Google og andre søgemaskiner faktisk kun indeksere cirka 25% af dine backlinks, det vil sige at du har 75% ineffektive backlinks, der decideret ingen værdi har! Dette medfører at du går glip af bedre placeringer, trafik og dermed kunder.

Hvorfor ser Google dem ikke?

Fordi, ingen har gjort Google opmærksom på det nye link. Det kan også godt være at Google har været forbi, men ikke indekseret den side med dit backlink, dette er fordi du ikke har boostet dit backlink, og gjort det værd at indeksere.

Selv mange garvede SEO firmaer, og stort set alle andre glemmer at gøre arbejdet færdigt, for linkbuildingen stopper ikke med det nye link!
Faktisk, så skal du efterfølgende gøre det nye Backlink synligt ved at ”pinge” søgemaskinerne, og ikke nok med det – du skal give det nye link mere autoritet ved at lave linkbuilding til selve linket, som du derved booster. Dette medfører at dit nye backlink bliver indekseret, får mange gange mere værdi og autoritet, som dermed gavner din side (som backlinket peger på).

Få 100 x mere ud af dine Backlinks

Så selvom du har fået lavet linkbuilding, og dette er gjort – så kan du stadig få disse backlinks boostet, så de ikke bare bliver fundet, men også får mere autoritet, som de videregiver til dit eget domæne. Hos Seo Service, da tilbyder vi en pakke på 50 boosts, som du kan bruge på dine gamle eller nye backlinks. Pakken koster kun kr. 595,- (pr. 12. august 2016) og denne vil på kort tid kunne forstærke din backlink profil, så den bliver meget stærkere. (Red. Denne pakke er ikke længere tilgængelig jvnf. 2020).

Boost også din Blog, Webshop mv.

Med Seo Services´ indexering og “Boost pakke”, til kun kr. 595,- da kan du ikke bare nøjes med at få boostet dine backlinks, du kan også bruge denne til at få indekseret nye sider på dit eget domæne, samt boostet disse, ligesom til din egen Blog, webshop og lign. Så hvad venter du på? (Red. Denne pakke er ikke længere tilgængelig jvnf. 2020).

Ønsker du mere synlighed og at få mest muligt ud af dine markedsførings kroner. Så kontakt os her: https://seo-sem.dk.

One thought on “Dine Backlinks har ingen værdi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *