DuckDuckGo

Sig ”DuckDuckGo” i stedet for Google

Der findes et utal af søgemaskiner i verden, både nationale og internationale søgemaskiner, de mest kendte er Google og Bing.
Mens Googles søgemaskine havde et godt 2015 mht. udviklingen i markedsandele, så gjorde Bing det også rigtig godt, givet de nu har magt over AOL, og havde en relativ succes med windows 10 og Edge, men den hurtigst voksende søgemaskine i 2015 var dog ikke nogle af disse, men istedet DuckDuckGo.

Så du skal måske snart sige ”DuckDuckGo” i stedet for Google! En af grundene til dette, er at DuckDuckGo beskytter privatlivets fred, dvs. de sporer dig ikke ligesom Google og mange andre søgemaskiner. DuckDuckGo har alt hvad du forventer af en søgemaskine, herunder billeder, nyheder og steder, alt imens respektere den dit privatliv. Store resultater uden sporing af dig. Det er DuckDuckGo i en nøddeskal.

Hvis jeg ikke var i SEO verdenen, med et professionel behov for, regelmæssigt at se så mange Google-resultater som muligt, ville jeg ærlig talt overveje at skifte søgemaskine.

Du finder DuckDuckGo søgemaskinen her >> DuckDuckGo

DuckDuckGo_Logo

Unik kombination mellem Google & StartPage Web

StartPage Web, er en anden søgemaskine, der benytter sig af søgeresultater fra Google, men beskytter dit privatliv, dvs. StartPage Web indsamler ikke eller deler personlige oplysninger!

StartPage Web tilbyder dig Web søgeresultater fra Google – verdens mest populære søgemaskine, og når du søger med startpage, er web resultaterne genereret af Google. Dette giver dig søgeresultaterne og søgning funktioner, du måske har vænnet dig til. Dette er en unik kombination gør at du kan fortsætte med at bruge web resultaterne fra verdens mest populære søgemaskine Google, mens du beskytter dit privatliv med verdens mest private søgemaskine.

Du finder StartPage Web her >> StartPage Web

Skriv en kommentar