SEO Tools

Der findes så mange forskellige SEO Tools derude, at det kan være svært at få overblik over dem alle. Derfor har Seo-Sem.dk netop samlet de bedte ét sted.

Gratis SEO Tools, her kan nævnes:
– SEO Tool Analyzer
– Moz Bar
– Robots.txt Generator
– Sitemap.xml Generator
– Pagerank Checker
– Køb af slettede Domæner
– Tilmeldings Service
– Rankin Checker osv.

Anbefalede SEO Tools, som dog koster lidt. Her kan nævnes:
– Moz PRO
– Ahrefs
– Majestic
– Alexa

Se hele listen med beskrivelse og links her >> SEO Tools

2 kommentarer til “SEO Tools”

 1. Rigtig spændende liste, har lige tjekket mine backlinks, for mindre end et år siden bestilte jeg nogle links ved seo-servicen.dk.
  Jeg fik egentligt rigtig positive resultater og min rank steg en del, så jeg blev lidt grådig og endte med at bestille ret mange, nu er jeg lidt bange for at
  Google en dag opdaterer deres algoritme så jeg bliver straffet, hvad kan man gøre ved det? Kan jeg forebygge det på nogen måde eller forberede mig ved at
  gøre et eller andet :s

  Svar
  • Hej Jonas, som jeg tidligere svarede på et andet spørgsmål fra dig (under artikel databaser) vedr. dette SEO firma, da ringer mine alarmklokker. Hvis de har lavet deres arbejde, og her mener jeg Linkbuilding korrekt, så vil du ikke blive straffet af Google. Men hvis de har lavet backlinks til din side, fra spammy, malware eller lignende ringe sider, så vil Google enten bare ignorere disse eller de vil straffe dig. De vil dog i de fleste tilfælde gøre dig opmærksom på dette, hvis du har oprettet dig og din hjemmeside i Google Search Console. Du kan læse mere om at afvise dårlige links her: https://support.google.com/webmasters/answer/2648487?hl=da

   Svar

Skriv en kommentar