Webshop – Lager, Pick & Pack

Optimeret Webshop – Har du nu brug for hjælp?

I mine mange år med søgeoptimering og hjemmeside opbygning, har jeg hjulpet mange med at få bedre online synlighed, flere besøgende og dermed mere salg.

Når de herefter oplever, at salget stiger støt, og mange flere ordrer kommer ind, og lagerpladsen bliver for småt, ligesom hele deres tid bliver brugt til pakning og afsendelse af varer. Så er jeg ofte blevet spurgt om jeg kender nogle gode lagerhoteller med ordrehåndtering, og det gør jeg faktisk.

Et godt lagerhotel med ordrehåndtering, kan nemlig være meget nyttig – hvis du står med pladsmangel eller ikke selv har tiden til at få pakket alle ordrerne. Ordrehåndtering kaldes også i fagsproget ”pick & pack”.

Har du brug for mere online synlighed og mere salg? Se her vores – SEO Pakker.

Anbefaling af lagerhotel

Man kan ved mange lagerhoteller lave specifikke aftaler, som er tilpasset dine behov for hjælp, inkl. varemodtagelse, pakning, mærkning, levering osv. Altså helt an på hvad du behøver af hjælp til – i forhold til dine varer.

Placeringen af lagerhotellet, er ofte ikke så væsentligt, med mindre du selv gerne vil på besøg – eller selv kommer med varer og dermed foretrækker at lagerhotellet ligger i din nærhed.

Hos Topvirk i Frederikshavn, har de et godt lagerhotel med ordrehåndtering. Her kan du lave en samarbejdsaftale, hvori priser, antal pluk, kvm plads (til varer), evt. pakning & emballage osv. indgår – så du kender prisen.

Lagerhotel

Topvirk Lagerhotel, Frederikshavn.

Læs mere her om lagerhotel.

 

Skriv en kommentar