Link, Firma og artikel kataloger – Er de stadig relevante?

Link, Firma og artikel kataloger – Er de stadig relevante?

Et ligetil spørgsmål, men svaret er både ja og nej, og kræver derfor en længere forklaring. Der findes stadig en del linkkataloger, der stort set ingen DA (Domæne Autoritet) har, og derfor vil et link fra sådan ét linkkatalog ikke give nogen værdi, som sådan.

Her vil det altid være en god idé at tjekke hvor stor DA, der er på domænet – inden du begynder at få et link derfra.

Selvom du nogle steder, sagtens kan få fine gratis links fra enkelte kataloger, da skal man også passe på disse, da de kan være fyldt med døde links og dårligt kvalitet. Her kan man med fordel benytte nogle af de kataloger, hvor man skal lægge en betaling, da denne er givet godt ud. Ofte koster det ikke mere end 200-300 kr. For at få et godt permanent link og citation (firma fortegnelse). Hvis man mener det seriøst, så skal man gøre dette.

Niche Kataloger

Links fra Niche-link kataloger, eller niche sider, der netop omhandler det du sælger eller services; Er ofte fine at få – fordi du normalt betaler for en hel del mere end bare backlinks. Du gør din virksomhed synlig et sted, hvor det er relevant for din branche / sektor / produkter / tjenester. Her vil der med stor sandsynlighed være besøgende, der er meget tilbøjelige til at ende med at blive dine kunder.

Lokale fortegnelser – Citations

Er Link kataloger vigtige for lokale virksomheder? Ja, meget. Specielt i lille Danmark, da er det vigtigt at få din virksomheds info ud på lokale sider, og gerne sider hvor brugerne kan bedømme din virksomhed, da dette også giver et strejf af kvalitet, og sætter din virksomhed i et godt lys.

Når du får din virksomhedsinfo ud, dvs. Din sides URL, telefonnr. Adresse osv. Dette er noget Google også ser og værdsætter, specielt i forhold til den lokale SEO.

Konklusion

Der er endnu ingen søgemaskiner eller folk fra f.eks Google, der siger at de ser bort fra links fra Link kataloger, eller artikel kataloger eller lignende.

Så man kan sagtens bruge disse stadigvæk. Så længe disse har en udmærket DA, ikke er overfyldte med døde links (ofte er de gratis link kataloger fyldt med disse, som omtalt tidligere). Opret dit firma eller hjemmeside på de Firma- Link- og- artikel kataloger hvor man skal lægge en betaling, da de ofte er af bedre kvalitet.

Og husk! Aldrig lig alle dine æg i én kurv, sørg altid for at få links fra forskellige kilder, domæner, og typer af links, både billedlinks, no-follow, do-follow, ankertekst links osv.

Skriv en kommentar