Seo Case – BilligRionet.dk

Seo Case BilligRionet.dk – Opstart

BilligRionet.dk startede som en mindre virksomhed, med tilhørende webshop, man kan kalde det lidt en hobby virksomhed. Salget var moderat indtil ejeren Peter en dag, gerne ville have en nyere hjemmeside og mere synlig hjemmeside. Da den hjemmeside han havde, bare var en “hjemmestrikket” en af slagsen.

Seo Service – Opbygning af ny Webshop & Seo

Ejeren Peter – arbejdede den gang stadig på fuldtid ved siden af BilligRionet.dk, og drømte om; At han senere kunne leve af BilligRionet.dk.

Han kontaktede derfor Seo Service®, for at høre om vi kunne hjælpe ham med dette. Vi gav Peter et tilbud på ny webshop, samt on-page søgeoptimering og linkbuildng, samt efterfølgende Web-og Seo abonnement. Dette var i januar 2017.

Konkurenterne hedder Bauhaus, Bygma & Jem & Fix

I februar 2017, var vi færdige med selve webshoppen, og var begyndt at udbygge den nye hjemmeside med ny og større linkprofil mm. Konkurrenterne hedder Bygmax, Jem & Fix, Bauhaus osv. Så det var og er nogle af de “store drenge” han var oppe imod (og stadig er).

Kort tid efter begyndte vores arbejde at bære frugt. Der kom løbende mere trafik til siden, og han steg markant på specifikt udvalgte søgeord på Google organiske søgninger. Dette var i slut februar 2017.

Omsætning steg over 300%

Vi arbejdede videre med hjemmesiden og lavede løbende nye links (Linkbuilding), til hans webshop. Da vi nåede marts 2017, havde han så travlt, at han måtte sige sit job op. Ja, salget var steget over 300% på kun 2 måneder og stigningen fortsatte. Han arbejder stadig på fuld tid, og salget er fortsat opad den dag i dag (2020).

Bedste ROI på markedet

Vi fik- og har stadig top placeringer på Google på hans udvalgte søgeord for BilligRionet.dk. Der bliver ikke brugt penge på f.eks. Google Ads.

ROI (Return Of Investment) på den Seo service vi leverer er helt ude af proportioner – Og ses ikke tilsvarende andre steder ved lignende Seo eller marketings virksomheder.

Dette er noget vi oplever for stort set alle vores kunder, der vælger den Seo service vi leverer. Ønsker du også et højt afkast af din markedsføring (ROI), så kontakt os via kontaktformularen her. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Skriv en kommentar